Λευκή Νύχτα

Λευκή Νύχτα

Λευκή Νύχτα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει κάθε χρόνο τη «Λευκή Νύχτα», η οποία κατά κύριο λόγο αφορά στην επέκταση ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων μέχρι τα μεσάνυχτα και τη μετατροπή του βραδινού περιπάτου των κατοίκων και των επισκεπτών σε μία πρωτότυπη, νυχτερινή βόλτα για ψώνια. Με τη φροντίδα του ΕΣΑ, οι επιχειρηματίες προσφέρουν ευκαιρίες για αγορές σε καλές τιμές, ενώ παράλληλα διοργανώνονται happenings για την προσέλκυση και την ψυχαγωγία των καταναλωτών. Φεστιβάλ με μουσική και χορό, δραστηριότητες για τα παιδιά, events μέσα στην πόλη, τα οποία δημιουργούν ένα πανηγυρικό κλίμα και μετατρέπουν τις συγκεκριμένες ημέρες (και νύχτες) σε γιορτές.


Το καλοκαίρι του 2023 ο Εμπορικός Σύλλογος θα διοργανώσει για 10η χρονιά τη «Λευκή Νύχτα» στην Αλεξανδρούπολη, η οποία θα εξελιχθεί σε τριήμερη εμπορική γιορτή και θα ξεκινήσει την Πέμπτη 3 Αυγούστου με επέκταση ωραρίου έως τα μεσάνυχτα, με πλήθος εκδηλώσεων.


Εκτός από τις σκηνές με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα στηθούν σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης τα οποία θα δίνουν ρυθμό στη νύχτα θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις για παιδιά, χορευτικά σχήματα, εκθέσεις και αθλητικές δράσεις.


Υπενθυμίζεται ότι τις ημέρες εκείνες σχεδόν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Αλεξανδρούπολης πεζοδρομούνται.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 10ης Λευκής Νύχτας θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.